Veckans bana 2023

Veckans bana är två orienteringsbanor med uthängda kontroller (miniskärmar) som byts ut varje måndag kl 18.00. kartorna finns i form av PDF-filer tillgängliga på OK Roxens hemsida www.okroxen.se så att den som har tillgång till en lämplig färgskrivare kan skriva ut kartan. Längden på banorna är cirka 7 km och cirka 4 km. Veckans bana finns under vår och höst. På hösten 2023 är det OK Roxen som arrangerar med start vecka 29 och sista veckan blir vecka 42.  Korta banan för år 2023 skrivs ut i skala 1:7500 och den långa i skala 1:10.000. Kontrollskärmarna är försedda med reflexer för de som vill träna nattorientering. Förutom Vidingsjö startar vi vissa veckor från Ekäng, Malmslätt och Fröberget. Ekäng är 1,5 km söder om Motionscentret och kan nås med cykel eller bil. De riktigt löpstarka kan ju också springa dit. Fröberget är 500 m från Vidingsjö där parkering finns.

Veckans Bana för nedladdning

För att kunna ladda upp till Livelox måste man antingen ha ett Eventorkonto (vilket alla aktiva medlemmar i svenska orienteringsklubbar bör ha), eller så kan man utan kostnad skapa ett separat Liveloxkonto. Hur det går till står på den här sidan:

Om Livelox

En GPS-fil (med filändelse .fit, .gpx eller .tcx) kan man få antingen från sin GPS klocka eller från en app i sin mobiltelefon. Det finns till och med en särskild app för Livelox som gör det hela ännu smidigare.

Anpassa utskriften till "100%", så erhålles skalan korrekt. Observera att flera veckor kan finnas tillgängliga, välj rätt vecka!

Den som vill bli medlem i en orienteringsklubb och lära sig mer om orientering kan kontakta IFK Linköping, E-post:  info@ifklinkos.se eller via hemsidan www.ifklinkos.se.

Det går också bra att stödja föreningen genom att sätta in ett bidrag på plusgiro 399952-1.

Frågor om Veckans Bana besvaras av undertecknad.

Roland Alsèn, Telefon:  0703-899 529

E-post:  alsenroland@gmail.com

 

v29-30   Korta   Långa

v31        Korta   Långa

v32        Korta   Långa

v33        Korta   Långa

v34        Korta   Långa

v35        Korta   Långa

v36        Korta   Långa

v37        Korta   Långa

v38        Korta  Långa

v39         Korta  Långa

v40         Korta  Långa

v41-v42  Korta  Långa