Dags för anmälan till 25manna

  • 4 aug 2023

Klubbens mål är att ställa upp med tre lag på 25manna - höstens stora breddstafett i Stockholm den 7 oktober. UK har listat långt över 100 löpare och ser fram emot massor av intresseanmälningar senast den 14 augusti. 

2015 deltog OK Roxen med tre lag på 25manna och nu satsar vi på att göra det igen. Som lite hjälp på traven har UK listat långt över hundra löpare i åldrarna DH14-DH75  som varit i farten och deltagit på tävling i år eller har tidigare erfarenhet av att ha varit med. Vi har förstått att en del är avvaktande inför att delta på stafett men vill på detta sätt inspirera till att ta steget och vara med. Mål och syfte är inte prestation utan gemenskap, glädje och deltagande. 

Självklart är intresseanmälan öppen även för både yngre och äldre löpare samt de vi missat att få med på listan. Vi är många medlemmar och det är omöjligt att ringa in alla med det stora tävlingsutbud som finns. Vi tror på er alla så välkomna med intresseanmälan senast 14 augusti i formulär på Eventor, länk: 
Intresseanmälan 25manna 2023

Lista: Potentiella deltagare för OK Roxen på 25manna

På Svensk Orienterings hemsida finns inspirerande läsning om Avesta OK:s deltagande på 25manna förra året då de hade både yngre och äldre nybörjare i lagen: 
Artikel om Avesta OK på 25manna

Vi vet att några på listan dras med skadebekymmer men hoppas att prognosen är god och det finns även möjlighet att anmäla sig som lagledare. 

Stafetten är lördag den 7 oktober vid Lida Friluftsgård, Tullinge, Botkyrka kommun, söder om Stockholm.  Jennie Axin och Björn Bingerud är reseansvariga och ordnar så att klubben erbjuder resa med buss som åker över dagen till och från tävlingen. 

Vid eventuellt förhinder att delta, registrera gärna det i formuläret för och underlätta UK:s arbete. 

Maria, Henrik, Nils och Johan
Uttagningskommittén

Länk: Kontaktuppgifter till UK