Kringelträffen, Södertälje, Sverige den 17 mars 2024

  • 20 mar 2024

image: Kringelträffen, Södertälje, Sverige den 17 mars 2024

Rapport från Kringelträffen, 2024-03-17.

Väder: Tävlingsdagen bjöd på klarblå himmel, minusgrader och stark vind. Fläckvis fanns det ett tunt lätt snötäcke som kommit under natten, men det mesta blåste bort.

Arenan: Exemplariskt kompakt runt en skola. Dusch inomhus med gott om varmvatten. Bra eller dåligt, men öppna klassernas kartor var upptejpade och väl synliga på ett bord för allmän beskådning. Bara att studera om man kände för det. Vet inte om det brukar vara så på andra tävlingar? Har inte tänkt på det i alla fall. Det var ingen traditionell speakervagn eller tält, utan speakern satt i en liten personbil uppställd bredvid målfållan. Förstod inte vad det var först men många sladdar var dragna genom bakluckan. Trodde först att någon hade parkerat snett och olämpligt och laddade batteriet.

Terrängen: Fina öppna höjder med gles tallskog. Inte blött alls. Bara att ösa på alltså.

Banorna: Undertecknad kan egentligen bara uttala sig om sin bana som var rolig.

Hur gick det för OK Roxens tre utsända?: Klubbens segervane storlöpare Christer Sand gjorde processen kort och satte samtliga konkurrenter på plats i H75. STORT Grattis Christer! Joel gjorde en stabil premiär i H18. Undertecknad är lite nöjd. Inga stora svingar och var mestadels med på kartan banan runt i H50, sedan kan det ju alltid gå fortare… Lite för mycket myslöpning.

OK Roxens reporter på Kringelträffen 2024,

Johan Frodin