Lång DM

  • 5 sep 2023

Söndagen den 3e september arrangerade IFK Linköping Lång DM på nyritad karta i närheten av Ulrika i soligt och härligt väder.

Det bjöds på rejäla långdistansbanor med utmanande vägvalssträckor där flera klasser också hade en varvningskontroll på arenan. Förutom att välja rätt vägval på långsträckorna var det också mer kontrolltäta partier av banorna där det gällde att orka hålla i tekniken trotts att man var trött. Eftersom ena halvan av OK Roxen arrangerade så var det lite färre som var med och sprang, men ändå nästan 40 startande blev det tillslut och många framskjutna placeringar. Speciellt kul var det att se många roxare långt fram i ungdomsklasserna!

 

I de yngsta klasserna var det många från roxen som fick gå upp på prispallen. I D10 vann Sofia och Elsa kom 3a. I H10 fick Folke kliva upp på tredjeplatsen.

 

Även i H12 var det flera från roxen som fick kliva upp på prispallen. Felix fick kliva högst upp som 1a och Lukas kom strax efter på en andraplats. 

Förutom fina placeringar i de yngsta klasserna så var det flera som fick ta emot en DM plakett. Det blev vinst för Anna-Stina i D45 och för Fanny i D21, samt en tredje plats för Jacob i H18. Alla resultat går att hitta här.