Årets tävlingsresa för ungdomar och juniorer! Daladubbeln 13-15 oktober

  • 3 sep 2023
  • Ungdom

Daladubbeln är som vanligt höstens höjdpunkt för ungdomar och juniorer och OK Roxen laddar för årets roligaste resa. Nu behöver du anmäla dig för att kunna hänga med!

Tävlingen

Daladubbeln är en tvådagarstävling för ungdomar och juniorer där man springer i par med en klubbkompis. På lördagen är det stafett, två sträckor. Söndagen är helgens höjdpunkt när många väljer att springa patrulltävlingen (alltså tillsammans) utklädda.

Skulle du inte hitta en löparkompis så hjälper vi till att para ihop dig med någon, eller också kan du springa Öppna klasser individuellt.

Läs mer om tävlingen på www.daladubbeln.se

Här kan du se bilder och videor från förra året.

Logi

Gemensamt på hårt underlag (luftmadrass och sovsäck) i skolsalar. Anmäls av klubben.

Resa

Vi samåker i buss med LOK med avresa fredag den 13 oktober. Samling för IFK:s löpare 15:40 för avresa 16:00 från Vidingsjö Motionscentrum.

För OKS löpare i Ljungsbro, samling vid Preem Blåsvädret kl. 16:00.

Hemkomst söndag kväll 16 oktober. OBS att tiderna ovan är preliminära och kan komma att justeras.

Vi kan komma att behöva en eller ett par bilar. Kan du tänka dig att köra eller hellre vill åka bil är vi tacksamma för besked om detta snarast och via anmälningsformuläret.

Ledare/föräldrar

Patrull med deltagare som är 11 år eller yngre ska ha sprungit ordinarie tävlingsklass tidigare och ha 1 medföljande vuxen per patrull.

Vi kommer därutöver att behöva ett antal medföljande ledare/vuxna och vill du ta chansen till detta behöver du intresseanmäla dig enligt nedan.

Antalet medföljande ledare kommer att anpassas efter antalet deltagare och behov. Eventuella restplatser för vuxna kan komma att erbjudas men då till självkostnadspris.

Mat

På vägen upp stannar vi för middag på Eurostop Örebro. Hemresan brukar innehålla ett stopp på McDonalds.      

Det finns möjlighet att beställa lunch (pastasallad) på arenan båda dagarna och vi rekommenderar att ni gör detta. Glutenfritt och Vegetariskt alternativ finns båda dagarna. Kostnad 99 kr/dag.

OBS att Maten ska beställas klubbvis och inte av dig som enskild löpare.

På lördag kväll går vi gemensamt på restaurang och äter middag tillsammans.

Tävlingsanmälan

Görs själv av respektive löpare/patrull via Eventor senast den 29 september.

Om du inte har egen Sportident-bricka, så kan klubben hjälpa till med det, kontakta oss enligt nedan.

Kostnad

OK Roxen står för anmälningsavgifter, resa, boende och frukost lördag och söndag. Detta gäller också för medföljande ledare. Övriga måltider och kostnader svarar du själv för.

Anmäl dig nu!

Både deltagare och ledare/föräldrar behöver intresseanmäla sig snarast och senast den 20 september. Detta för att vi ska kunna gå vidare med researrangemang och övriga detaljer. Välkommen att anmäla dig här via Eventor.

Mer information kommer dagarna innan avresa.

Har du frågor, vänligen kontakta

Jonas:  jonaslindell43@gmail.com. Tel 070-351 24 38

Annika: annika.lindell@hotmail.com. Tel. 070-929 53 78