OK Roxen anmälda till Tjoget

  • 9 maj 2023

Det blev ett drygt tjog intresserade Roxare som vill springa Tjoget så nu är ett lag anmält till sommarstafetten i Småland 1-2 juli. 

Det är 20 sträckor på stafetten men möjlighet att vara tre löpare på två utav sträckorna. Det innebär att man kan vara max 24 löpare i ett lag och det är exakt så många som vill springa. Dessutom har vi två reserver som hänger med, en lagledare och på hemmaplan finns ytterligare två reserver om det krisar. 

Tidigare information inför att intressenamälan kunde göras.
Häng med till Småland i sommar, 1-2 juli, och spring den roliga 20-mannastafetten som passar alla åldrar. 

OK Roxen har deltagit på Tjoget flera gånger och det har alltid varit glada miner på denna tävling där klubbgemenskapen står i centrum. Efter fyra års paus hoppas vi nu på att mönstra lag igen som drar söderut och inleder juli månad på bästa sätt.

Det är en breddstafett med enbart raka sträckor, från vit till blå nivå, med mixade lag som passar alla åldrar!  För att upplägget skall passa ännu fler har arrangören tills i år förkortat banlängderna på sex sträckor och minskat svårighetsgraden på två sträckor.  

Tävlingen startar lördag kl 15 och under eftermiddagen avverkas åtta sträckor. Sedan tar tävlingen paus under kvällen och det blir tillfälle att umgås på den intilliggande campingen där man bor i eget tält, husvagn eller husbil. Efter midnatt drar det i gång igen och under söndagsmorgonen är det dags för målgång. 

Välkommen med intresseanmälan i Eventor, gärna så snart som möjligt men senast 15 maj, länk: Intresseanmälan Tjoget  (där finns även våra kontaktuppgifter)

Mer information om stafetten: Eventor - Tjoget 

Hoppas vi ses i skogarna kring Lessebo i sommar!

Anders & Maria Lillieström, reseansvariga