3 lag anmälda till 10MILA i Skellefteå

  • 10 feb 2023

Uppladdning inför 10MILA med natträning i Borensberg 16 februari dit alla är välkomna. 

Nu är lag och boende till 10MILA i Skellefteå 20-21 maj anmält. Mot bakgrund av de intresseanmälningar som inkommit kommer vi att ha ett kombinationslag med TGOK i herrkavlen, ett eget damlag och ett eget ungdomslag.

Anna-Stina Påledal är reseansvarig och har ordnat med platser i Linköping OK:s buss. Avresa fredag förmiddag och hemresa så fort som möjligt efter tävlingen på söndagen. Boendet är arenanära logi på hårt underlag fredag-söndag.  Arenan ligger inomhus i det stora idrottskomplexet, Skellefteå Kraft Arena och det är även bokat reserverade sittplatser på läktare.

Som en bra uppladdning inför 10MILA har TGOK har bjudit in oss att delta på en gemensam träning i Trädgårdstorp, Borensberg torsdag den 16 februari kl. 18. Det kommer bli flera korta slingor med reflexer uthängda. Efter träningspasset får herrlöparna möjlighet att snacka ihop sig över en fika. Dam- och ungdomslöpare är välkomna att delta på träningen och även Roxare som inte anmält sig till 10MILA. Anmälan till träningen sker genom kommentar på inlägg i OK Roxens Facebookgrupp eller mail till Anna-Stina, se nedan. 

För praktiska frågor kring 10MILA-resan och boende hänvisas till Anna-Stina.
Mail: anna-stina@live.com  
Tfn: 070-974 63 83.