Nyheter

Träningsdag med TGOK i Finspång söndag 10 mars

  • 29 feb 2024

Välkommen på vinterns sista träningstillfälle tillsammans med TGOK söndag den 10 mars i Finspång. Alla medlemmar välkomna som klarar minst orange nivå. Distansträning på förmiddagen med start kl 0945 där även FSOK deltar, sprintträning på eftermiddagen för de som vill och orkar! Gemensam avresa från parkeringen vid Ljungsbro skola kl 0845 eller åk direkt till FSOKs klubbstuga Torstorp. Anmäl dig via Eventor senast fredag 8/3 så att vi kan skriva ut lagom med kartor: Eventor - Aktivitet: Träningsdag i Finspång 10 mars

Träning 2 mars

  • 26 feb 2024
  • Träning

Nu är det nästan barmark i skogen och vad passar då bättre än ett träningspass i skogen?
Nu på lördag 2 mars erbjuds det distansträning på karta straxt norr om Ljungsbro. Olika alternativ kommer att finnas och passar från orange nivå och uppåt.

Samling 9.30 i Olstorp för gemensam avfärd. Anmäl senast torsdag om du kommer till Stefan Thellsén så att rätt antal kartor kan skrivas ut.

Välkomna!

 

Årsmöte OK Roxen 20 mars i Olstorp

  • 18 feb 2024

Varmt välkomna till OK Roxens årsmöte, onsdagen den 20 mars, kl. 19.00 i Olstorp. 

Träning lördag 10/2

  • 4 feb 2024

Nu på lördag är vi välkomna att delta på Peking youth wintertour #3 tillsammans med ungdomar och juniorer från Norrköpingsområdet. Det är teknikträning med samling vid Klinga Golfbana kl 1030 för oss och TGOK (15 min efter Norrköpingsgänget). Efter träningen är det Livelox på skärm och soppa och macka till självkostnadspris. Ingen ducsh, tag med varmt ombyte. Anmälan senast torsdag 8/2 via Eventor

 

 

Klubbresa Vårtrippeln Nyköping

  • 28 jan 2024

image: Klubbresa Vårtrippeln Nyköping

Få en härlig start på säsongen och häng med på klubbresa till Sörmland i slutet av mars. Där väntar orienteringstävlingar, partybowling och vi bor på hotell i Nyköping.