Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsserien - för och av ungdomar

22 AUG 2022 18:06
OK Skogsströvarna anordnade sin deltävling av Ungdomsserien i torsdags. Över 100 startande mötte upp på Tellbyvallen i Ljungsbro.
  • Skapad: 22 AUG 2022 18:06

Ungdomsserien är en utmärkt inkörsport till att tävla i orientering. Tävlingsklasser för HD10-14 kompletterat med öppna klasser gör att det finns något för alla.

I OK Skogsströvarna är arrangerandet av ungdomsserien dessutom inkörsporten till att arrangera orienteringstävling. I samarbete med Linköpings kommun erbjuder klubben sommarjobb till ett antal av klubbens ungdomar i åk 1 och 2 på gymnasiet, och där uppdraget är att ordna både sommarläger i början av sommarlovet och arrangera klubbens deltävling i ungdomsserien.

Fanny, Tyra, Jakob, Rasmus och Mindra hade förberett sig väl och med hjälp av stöttande vuxna blev det ett smidigt arrangemang, och med flera framgångar för OK Roxens egna ungdomar. Här hittar du resultaten.

På lördag sker avslutningen på årets ungdomsserie med Linköpings OK som arrangör. Har du inte anmält dig går det fortfarande bra till 24 augusti.

Skribent: Jonas Lindell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Joakim Waltersson, Sobelstigen 25
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0765251033
E-post: This is a mailto link

Se all info