Hoppa till sidans innehåll

Reportage från Sommarlägret i Ljungsbro

27 JUN 2022 10:36
20 barn deltog på årets Sommarläger i Olstorp.
  • Uppdaterad: 27 JUN 2022 10:36

Under årets sommarläger i Olstorp deltog 20 orienteringsglada barn den 20-23 juni. Midsommarveckan bjöd på perfekt lägerväder nästan hela tiden vilket ledarna Tyra Lindell, Fanny Waltersson, Jacob Påledal, Rasmus Wiberg och Mindra Langer var mycket lättade över! Dagarna var varierande, men varje dag bjöds det på en orienteringsträning och mängder av lekar. Självklart kördes även överlevnadsleken under onsdagseftermiddagen och skattjakt under torsdagseftermiddagen enligt tradition. Några av deltagarna är erfarna sedan tidigare års sommarläger, men för många deltagare var det första året de deltog på lägret.

Majoriteten av lägerdeltagarna tyckte att leken maffia var det roligaste på hela lägret, så det var en lek som kördes flitigt både med ledarnas hjälp, men även av barnen själva. Barnen kunde även enas om vad som var det tråkigaste på lägret, nämligen att de inte fick bestämma musiken hela tiden.😉 Vi ledare tycker alla att det roligaste under veckan har varit att få hänga med alla barn, men självklart också att vara de som få bestämma över musiken och att vinna över barnen i brännboll! Till nästa år hoppas vi på fint väder hela tiden så vi slipper den rejäla regnskuren som dundrade in på måndagseftermiddagen.

Alla lägerdeltagare verkar mycket nöjda med lägerveckan vilket vi ser som en stor succé, och förhoppningsvis får vi hänga med dem alla under lägret nästa år igen! Kanske finns det chans till revansch i brännbollen?😀

Skribent: Sommarjobbarna i Ljungsbro
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Joakim Waltersson, Sobelstigen 25
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0762099919
E-post: This is a mailto link

Se all info