Hoppa till sidans innehåll

Geggig kreativitet på Daladubbeln 2019

20 OKT 2019 18:38
Högre luftmadrasser och geggigare gegga än vanligt. Annars var det mesta sig likt när OK Roxen drog till Daladubbeln.
  • Skapad: 20 OKT 2019 18:38

16 godistuggande och förväntansfulla ungdomar samt sex mer bistra vuxna (de hade läst väderprognosen) äntrade bussen på fredagseftermiddagen tillsammans med LOK och Björkfors Goif med destination Falun och Västra skolan. Det senare en nyhet – en Faluskola i anrikt äldre stenhus som klubben inte bott på tidigare - och med sina egna aktiva spöken. Första natten tändes samtliga lysrör i taket sammanlagt 4 gånger, natt 2 bara en gång. Och det utan en människa i närheten av lysknappen….

Annars är Daladubbel-resan numera ett väl inövat koncept med IKEA-middag i Örebro på uppresan, lördagskrubb på samma Kina-krog som vanligt, för lite sömn på läckande luftmadrasser och fantastiskt kämpande ungdomar på långa banor och iförda de mest fantasifulla kreationer under söndagens patrulltävling. I år kutade rosa helikoptrar, livsfarliga ninjor, väna studenter, kommunister och polis- och tjuv-patruller runt i geggan. För att nu nämna några. Ni hittar alla bilder och filmer på Facebook.

Dubbel-Hugo (Dalhammer och Lillieström) satte färg på H17-20-klassen och slutade fin-fint på femteplats. Samtliga övriga patruller kämpade på och fullföljde trots både utklädnader och gegga.

Text: Jonas Lindell

Skribent: Jonas Lindell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
59072 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 01363813
E-post: This is a mailto link

Se all info