Hoppa till sidans innehåll

Skinklopp med prisutdelning

06 DEC 2020 20:29
  • Skapad: 06 DEC 2020 20:29

Årets skinklopp är igång, i år i annorlunda Corona-säkrad kostym men ändå med vissa likheter.

I lördags samlades ett 20-tal ungdomar i Olstorp för att genomföra Skinkloppet men också för att prisas för årets insatser. Det blev träning, festis och plaketter till de som genomfört tre deltävlingar i årets ungdomsserie. Prisutdelningen blev måhända inte så högtidlig som tidigare år, utomhus och lite efterhand som löparna tog sig i mål.Men det funkade.


Lite extra festligt blev det för Lukas Larsson och Saga Lindell som fick bronsmedaljer för sina tredjeplatser totalt i ungdomsserien i sina 12-klasser. Och på tal om medaljer.

Dagens största och förmodligen mest välsmakande medalj fick Greta Ljungdahl. Detta som belöning för att hon sprungit sitt första lopp i tävlingsklass (D10) på egen hand under säsongen som gick. Bra gjort!

Ungdomskommittén hade på grund av den stympade säsongen svårare än vanligt att hitta uppmuntringspriser att dela ut. Årets Comeback var i alla fall given. Adam Plawski har under säsongen hittat tillbaka till träning och tävling till glädje för både kompisar och ledare och fick ett presentkort som uppmuntran.

Ungdomskommittén har beslutat att köra extrainsatta ungdomssamlingar med träning ungefär varannan helg framöver, helt i linje med rådande rekommendationer. En del av aktiviteterna kommer att vara öppna också för alla övriga medlemmar. Håll utkik efter mer information!

Skribent: Jonas Lindell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info