Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Hugo!

01 MAR 2020 22:51
Dags för del två i presentationen av nya Roxare där vi får bekanta oss med Hugo Lindell.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2020 22:51

Vem är du?
Jag heter Hugo Lindell och är 24 år gammal. Jag kommer från Knivsta utanför Uppsala och har fram tills nu representerat Långhundra IF under hela mitt "orienterarliv". Är inne på mitt sista år vid Linköpings universitetet och läser avslutande terminen på kandidatprogrammet i ekonomi. Har tidigare läst "dubbelt" och är sedan i somras även civilingenjör inom Teknisk Fysik. Kommer från en orienterarfamilj och har som många startat med miniknat. Fastnade dock mer för löpningen än kartan i tonåren och gick på löpargymnasium i Sollentuna. Har under universitetstiden hittat tillbaka till orienteringen mer och mer, även om löpningen fortsatt varit första prio. På fritiden uppskattar jag en god kopp kaffe och att vara i naturen.

Varför väljer du att byta till OK Roxen?
Under studietiden har jag tränat en del med andra orienterarstudenter men saknat klubbgemenskapen och närheten. När jag nu rotat mig med jobb i Linköping efter studierna känns det självklart att börja springa för OK Roxen.

Vilken är din favorittävling under året?
10-mila är en upplevelse. Stämningen. Mörkret. Laget före jaget. Häftigt!

Vad ser du mest fram emot 2020?
Bortsett från att bli klar med studierna drömmer jag rent sportsligt om att springa halvmaraton under 70 min. Orienteringsmässigt är det 10-mila som jag ser mest fram emot.

Fem snabba

Glass eller godis

Medel eller långdistans

Vår eller höst

Mosse eller backe

Korridor eller kurvbild


Välkommen Hugo till OK Roxen! 

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info