Hoppa till sidans innehåll

Välkommen familjen Willén

23 FEB 2020 22:44
Vi kan välkomna flera nya medlemmar till OK Roxen denna säsong och kommer presentera dem närmare i en serie artiklar här på hemsidan.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2020 22:44

Erik, Maja och Ulrika

Först ut i presentationen av nya Roxare är familjen Willén som tidigare hade klubbadress Östersunds OK.

Erik: Är en keyboardspelande matte/fysik-lärare. Jag har återvänt till brottsplatsen (Berzeliusskolan) där jag tog studenten -85. Förutom orientering gillar jag badminton och innebandy och korsord. När vi bodde i Östersund gillade jag Vålådalens 3-dagars med avslutande långdistans på kalfjället. I år ser jag mest fram emot att min hälsporre (som jag fick nyligen p g a innebandy) ska ge med sig så att jag kan vara med överhuvudtaget. För övrigt så går jag gärna en banläggarkurs när sådan erbjuds.

Ulrika: Jag är en byggnadsingenjör med inriktning hållbart byggande och har ett egen byggkonsultföretag där jag bla arbetar som kontrollansvarig. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus i Älvan som jag har ritat. Jag älskar djur och natur och att designa och bygga smarta konstruktioner. Jag har alltid tyckt om att klura och lösa problem och när jag började orientera som vuxen insåg jag att det verkligen är det som orientering handlar om. Varje tävling är en ny utmaning och där man alltid lär sig något nytt. Det är nog därför jag älskar orientering så mycket. Förutom att jag mår så bra av att vara ute i naturen och träffa trevliga glada människor. Förra året var ett skadeår med en skadad högeraxel som jag fick operera och jag har inte kunnat träna på mycket länge så mitt mål för 2020 är att träffa nya goa vänner samt komma tillbaka i fin form och kunna tävla i nya härliga omgivningar. Jag älskar sprint och medeldistans då det är många kontroller och kluriga vägval.

Maja: Jag är en spretig person med alltför många intressen. Jag gillar många sporter men framför allt skridskor, skidåkning och orientering. Men jag är alltför lat för att träna och faktiskt blir bra på något. Jag är en riktigt spelnörd och har lagt ner många timmar på både tv-spel och brädspel. Jag gillar att rita, virka, tälja och många andra sorters handarbeten. Jag har även ett stort intresse för filmer, serier och böcker med minst 20 på min lista som jag i 3 år har sagt att jag ska titta på/läsa men inte ännu gjort. Min favorittävling är nog 25-manna för allt kaos som man kan skratta åt på kvällen. Jag avskyr sprinttävlingar men älskar medel- och långdistans. Mitt mål detta år är att försöka vara mindre lat och faktiskt träna ibland.


Välkommen Erik, Ulrika & Maja till OK Roxen!

 

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info