Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Hittaut Linköping

26 APR 2020 17:53
Från och med den 27 april kan man med hjälp av karta leta checkpoints i sin omgivning och upptäcka nya platser.
  • Uppdaterad: 26 APR 2020 17:53

Sällan har fysisk aktivitet utomhus varit så aktuellt som nu. Ute i friska luften kan du motionera säkert. I dagsläget är det mer angeläget än någonsin att komma ut och röra på sig och inte isolerar sig och blir stillasittande hemma.

Hittaut är en aktivitet där alla kan delta utifrån sina förutsättningar och oavsett ålder. Hittaut kan vi göra individuellt, det är gratis och tillgängligt dygnet runt under säsongen som sträcker sig från 27 april till 31 oktober.

Runt om i Linköping, Olstorp i Ljungsbro, Sandvik och Berg finns 131 checkpoints utplacerade. För att hitta dessa checkpoints har man en karta. Kartan finns i Hittaut-foldern och digitalt i appen/på hemsidan. Under sista veckan i april får Linköpingsborna Hittaut-foldern i sin brevlåda och den finns även att hämta på ett antal utlämningsställen.

Vid varje checkpoint finns en kod som man registrerar på sitt konto. Man får en poäng för varje checkpoint man registrerar. Varje registrerad checkpoint ger också en lott, med chans att vinna priser. På hemsidan finns också topplistor där det går att jämföra sig mot kompisen, grannen eller kollegan.

Njut av stunden utomhus, i staden, parken eller skogen, ensam eller tillsammans med någon annan. Det kanske blir ett tillfälle då du lär dig något nytt eller upptäcker ett nytt smultronställe på din hemort.

Registrera ett konto på www.hittaut.nu. Välj Linköping som din ort!

Mer info finns även här: okroxen.se/Arrangemang/Hittaut/

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info