Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till klubbläger med OK Roxen

14 AUG 2019 21:04
Här kommer en aktivitet som vi hoppas ska passa alla från de yngsta i skogslek till veteraner. Helgen 21-22 september åker vi ned till Gränna och Visingsö, för att tävla och/eller träna.
  • Skapad: 14 AUG 2019 21:04

Vi börjar med att på lördagen åka på Polkaluffen, en tävling som Gränna-Bygdens OK arrangerar, för att därefter ta oss ned till Gränna och vandrarhemmet Strandterrassen på promenadavstånd till färjan. Var och en fixar egen lunch efter tävlingen, tar med eller köper något på tävlingen. Efter en fri eftermiddag samlas vi för att äta gemensamt och efter det hittar vi på lämpliga aktiviteter, anpassat efter antal deltagare och åldrar.

Vandrarhemmet har 2- och 4-bäddsrum fördelat på totalt 52 bäddar och vi har preliminärt hela huset för oss själva. Efter frukosten reser vi över till Visingsö med färja och kör en träning, och därefter avslutar vi lägret. Det blir en fartfylld 25-manna-stafetträning men det kommer även finnas enklare banor för de yngre. Den som vill kan fortsätta att turista på Visingsö, eller ta färjan direkt hem igen. Det går att duscha i Gästhamnen mot en avgift på 10 kr (swish). Lunch efter träningen får man stå för själv.

Det som ingår i lägret är övernattning, kvällsmat (exempelvis buffé på hämtpizza) och frukost. Klubben står för alla kostnader för alla ungdomar, medan vuxna betalar halva övernattningskostnaden (= 175kr inklusive frukost) samt maten på kvällen.

Anmälan via klubbaktiviteter på Eventor alternativ på mail till This is a mailto link. Antalet bäddar är begränsat till 52, så först till kvarn dock senast 28 augusti. Glöm inte anmäla er till tävlingen på Eventor eller till direktbanor på plats.

Kontaktpersoner: Nils Nedfors, Charlotte Nedfors, Jenny Sandh och Erik Helander.

Skribent: Nils Nedfors
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info