Hoppa till sidans innehåll

FMT Fjärde advent

19 DEC 2020 22:50
Tour 4 i julkalenderupplägget blir en finalrunda i Olstorp.
  • Uppdaterad: 19 DEC 2020 22:50

I Flexible Map Tour 12 skall 24 skärmar på fyra banor letas upp fram till jul och varje avverkad tur ger en ledtråd inför finaluppgiften som blir synlig på hemsidan 24 december.

Tour 4: 20 - 26/12, valfri starttid öppet dygnet runt.

Var? Olstorp, Ljungsbro. Start vid omklädningsrummen, mål vid vår klubbstuga. 

Kartor? Finns vid OK Skogsströvarnas klubbstuga i Olstorp, i en låda på farstukvisten till vänster om entrédörren. Ta gärna med en egen plastficka (för den som glömt ligger några i botten av lådan). Du kan behålla kartan efter målgång. 

Om du är nyfiken på banan eller vill skriva ut kartan själv. Länk: Flexible Map Tour 12-4

Hur? Bana 3,3 km svårighetsgrad medel. Skala 1:7500. Förbjudet område öster om Flemmabäcken på grund av att det kan förekomma jakt där. I området vid första kontrollen finns det ett nyare MTB-spår som inte är utmärkt på kartan. Spara användningen av finskorna till jul, bitvis ganska geggigt i terrängen. Vid kontrollerna sitter det små orangevita skärmar med reflex på så det funkar även med nattorientering.  

Julquiz? Vid en kontroll som är markerad med glitter finns ett ord/antal bokstäver att lägga på minnet och notera. Det kommer till användning på julafton när finaluppgiften presenteras på hemsidan och medlemmar i OK Roxen kan tälva om ett pris. 

Bonuspris! Alla medlemmar som laddar ner sin rutt på finalrundan i Livelox är med i utlottningen av ett pris. 

Livelox? Ja, länk: OK Roxen FMT 12-4. Ladda in och se din och andras rutter.På hemsidan livelox.com finns mer information om hur det fungerar. 

UsynligO? Ja, det finns möjlighet att testa ny teknik där appen UsynligO indikerar kontrollerna med ett ljud i mobilen. Man kan också få lite hjälp med var man befinner sig när telefonen har tillgång till GPS och din position. Sök på UsynligO-banor "FMT 12-4". Se mer info och detaljer hur detta fungerar i artikeln från FMT 8: HÄR Den viktigaste förutsättningen för att appen ska fungera är att du tillåter att UsynligO ALLTID har tillgång till GPS och din position (ändras i telefonens val för inställningar). Annars vet inte appen var du befinner dig när du har appen i viloläge

Frågor? Tfn: 073-046 09 98 mail: This is a mailto link

God Jul och lycka till!
Maria

Terrängbilder

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info