Hoppa till sidans innehåll

Anmälningsdags 25manna

05 AUG 2022 22:38
Välkommen med intresseanmälan senast 14 augusti till 25mannastafetten 8 oktober.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2022 22:38

Foto: Lars Rönnols. Från arrangörens hemsida 25manna.se

Den 8 oktober är det dags för en av orienteringsårets höjdpunkter - breddstafetten 25manna!  Målet är att OK Roxen ställer upp med tre lag och sett till tävlingsdeltagande under året är det fullt rimligt att uppnå. Det finns över hundra potentiella stafettlöpare i den skaran och dessutom några som ännu "ligger i startblocken". 

Intresseanmälan görs senast den 14 augusti i Eventor:  https://eventor.orientering.se/Activities/Show/15242

Registrera även eventuellt förhinder så underlättar det arbetet för UK. Lagledare behövs så väkommen med anmälan även för det. 

Årets 25mannastafett är vid Visättra idrottsplats, Flemmingsbergsskogen i Huddinge kommun, söder om Stockholm. Buss är bokad som tar oss till och från tävlingen. Avresa tidigt på morgonen från Ljungsbro med påstigning i Linköping och vi är tillbaka igen samma kväll.  

Som framgår nedan skall ett lag bestå av mixade åldrar och det finns varierande svårighetsgrader och längder på banorna. 

Information från arrangören

25manna är en av världens största stafetter, där världens bästa orienteringsklubb ska koras. Detta görs genom klubblag bestående av 25 personer. Med cirka 360 startande lag innebär detta att 9000 löpare deltar och uppemot 12000 personer passerar arenan under tävlingsdagen, inkluderat motionslöpare, lagledare, supportrar och övrig publik.

Tävlingen är unik genom att både elit, ungdomar och veteraner tävlar i samma lag. Alla i klubben är därmed lika viktiga i denna stafett, allt för att betona klubbgemenskapen.

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Joakim Waltersson, Sobelstigen 25
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0762099919
E-post: This is a mailto link

Se all info