Hoppa till sidans innehåll

Aktiviteter ställs in i två veckor

30 APR 2021 21:14
Vår verksamhet pausas med anledning av uppmaningen till personlig lockdown för att få bukt med den stora smittspridningen av covid-19 i länet .
  • Uppdaterad: 30 APR 2021 21:14

Med anledning av beskedet 30/4 från Region Östergötland (regionens info) och uppmaningen till personlig lockdown har styrelserna och ungdomskommittérna i både OK Skogsströvarna och IFK Linköping ikväll haft extrainsatta möten. Det har beslutats att all träningsverksamhet ställs in under de två veckor som personlig lockdown gäller. Beslutet gäller alla arrangerade aktiviteter inklusive ungdomsträning. Det innebär att helgens planerade aktiviteter äventyrsdag och Gunnarstorpskampen är inställda. 

Ett tråkigt beslut men vi har landat i att ta vårt ansvar och följa regionens vädjan. 

Att hålla igång och träna individuellt är något vi ändå uppmanar till. Ungdomsledarna kommer gå ut med information i sina grupper med förslag på individuella upplägg. Hittaut, Månadens bana och Veckans bana är bra alternativ för att hålla igång med orienteringen. 

Vi följer händelseutvecklingen och ungdomskommittérna kommer se över hur vi ytterligare kan förbättra träningsrutinerna när det är dags att dra igång igen.

Styrelserna inom OK Roxen

IFK Linköping   OK Skogsströvarna    OK Roxen


Kontaktuppgifter

För frågor om verksamheten i Linköping: Styrelsen IFK Linköping

För frågor om verksamheten i Ljungsbro: Styrelsen OK Skogsströvarna

Skribent: Maria Lillieström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info