Hoppa till sidans innehåll

Vinnare FMT Julkalender

27 DEC 2020 17:58
Fler än 65 medlemmar har under december deltagit i julkalenderupplägget och nu står det klart vem vinnaren är.
  • Uppdaterad: 27 DEC 2020 17:58

I Flexible Map Tour 12 skulle 24 skärmar på fyra banor letas upp under december och varje avverkad tur gav ett antal bokstäver till finaluppgiften som presenterades på julafton. 

Bokstäverna som fanns i skogen var: KRAMGO, RUTTEN, SUND PT, MYSIGT.

Av dessa bokstäver skulle man bilda ord som börjar med JUL och försöka använda alla bokstäverna. Varje bokstav fick bara användas en gång och det fanns en kombination med möjlighet att använda alla 24 bokstäver.

32 medlemmar lyckades lista ut svaret som var:
JUL-
GRAN
TOMTE
PYNT
MUST
DUK
GRIS

I utlottningen bland de som lämnat in rätt lösning drogs en vinnare som får bubbel, presentkort, doft och choklad. Grattis Per Jonsson!

På den fjärde touren fanns ett bonuspris som lottades ut bland de som laddade ner sin rutt på Livelox. Det gjorde 19 medlemmar och grattis Ida Dalhammer som vinner en Aladdin chockladask!

Härligt kämpat alla julkalenderdeltagare!

I mars när coronaviruset slog till fixade jag den första FMT-banan. Knappt någon kunde väl då ana att viruset skulle förändra så mycket under så lång tid och jag trodde aldrig att det skulle bli 15 FMT-banor. Nu har jag ingen ny bana på gång utan tar lite paus och det vore kul om några andra vill fortsätta eftersom det har varit väldigt uppskattat. Upplägget behöver ju inte vara detsamma. Poängen är att erbjuda en rolig träningsaktivitet som kan genomföras individuellt när det passar var och en. 

Maria Lillieström

Skribent: Maria Lillieström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info