Hoppa till sidans innehåll

Klubbens verksamhet med anledning av coronaviruset

15 MAR 2020 17:28
Vi följer Svenska orienteringsförbundet riktlinjer kring att hindra, minska och begränsa smittspridningen av coronaviruset. Här förtydligar vi vad det får för påverkan i vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2020 17:28

Med anledning av coronaviruset och Svenska orienteringsförbundet riktlinjer kring att hindra, minska och begränsa smittspridningen, har vi inom OK Roxen beslutat följande:

 • Träningsverksamheten genomförs som planerat. Vi uppmanar träningsansvariga att genomföra så mycket som möjligt av aktiviteterna utomhus, d.v.s. undvika samlingar inomhus. Självklart tänker vi på god handhygien och att följa de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten. Vid minsta sjukdomssymptom stannar man hemma. I Olstorp där det är trångt om utrymme i omklädningsrummen rekommenderar vi att duscha hemma.

 • Klubbfikat på måndagarna i Olstorp och Vidingsjö är inställt tillsvidare.

Vi uppmanar alla att ta del av SOFT:s beslut och riktlinjer som de kommunicerat på sin hemsida, länk HÄR. Det kommer under våren innebära många inställda tävlingar i hela landet och de som eventuellt arrangeras i distriktet blir med begränsningar. Angående våra egna tävlingsarrangemang förs diskussioner med respektive tävlingsledning.

Vi följer noga händelseutvecklingen och om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer så återkommer vi med information.


Vänliga hälsningar

Styrelserna inom OK Roxen

IFK Linköping   OK Skogsströvarna    OK Roxen


Kontaktuppgifter

För frågor om verksamheten i Linköping: Styrelsen IFK Linköping

För frågor om verksamheten i Ljungsbro: Styrelsen OK Skogsströvarna

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info