Hoppa till sidans innehåll

FMT Tredje advent

12 DEC 2020 20:04
Tour 3 i serien banor som släpps varje adventssöndag har luciatema och går av stapeln i Berg.
  • Uppdaterad: 12 DEC 2020 20:04

I Flexible Map Tour 12 skall 24 skärmar på fyra banor letas upp fram till jul och varje avverkad tur ger en ledtråd inför finaluppgiften som blir synlig på hemsidan 24 december.

Tour 3: 13 - 26/12, valfri starttid öppet dygnet runt.

Var? Karta Bergs slussar med start och mål nära Kungsbrohovs idrottsplats där det finns parkering. Se karta nedan. 

Kartor? Finns vid OK Skogsströvarnas klubbstuga i Olstorp, i en låda på farstukvisten till vänster om entrédörren. Ta med gärna med en egen plastficka (för den som glömt ligger några i botten av lådan). Du kan behålla kartan efter målgång. 

Om du är nyfiken på banan eller vill skriva ut kartan själv. Länk: Flexible Map Tour 12-3

Hur? Bana 2,5 km sträckning men benen får jobba minst en kilometer till innan du är i mål och passerat Drabbisdal, Ugglebohagen och Göta kanal. Svårighetsgrad medel. Vid kontrollerna sitter det små orangevita skärmar med reflex på så det funkar även med nattorientering. Skala 1:5000. 

Julquiz? Vid en kontroll som är markerad med glitter finns ett ord/antal bokstäver att lägga på minnet och notera. Det kommer till användning på julafton när finaluppgiften presenteras och medlemmar i OK Roxen kan tälva om ett pris. Pynt på övriga kontroller har inget med quizet att göra utan är bara stämningshöjande 😊

Livelox? Ja, länk: OK Roxen FMT 12-3. Ladda in och se din och andras rutter.

UsynligO? Ja, det finns möjlighet att testa ny teknik där appen UsynligO indikerar kontrollerna med ett ljud i mobilen. Man kan också få lite hjälp med var man befinner sig när telefonen har tillgång till GPS och din position. Sök på UsynligO-banor "FMT 12-3". Se mer info och detaljer hur detta fungerar i artikeln från FMT 8: HÄR Den viktigaste förutsättningen för att appen ska fungera är att du tillåter att UsynligO ALLTID har tillgång till GPS och din position (ändras i telefonens val för inställningar). Annars vet inte appen var du befinner dig när du har appen i viloläge

Frågor? Tfn: 073-046 09 98 mail: This is a mailto link

Trevlig adventstid och lycka till!
Maria

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info