Hoppa till sidans innehåll

Digital tipspromenad

01 APR 2021 23:26
Prova en frågesportsrunda under april i krokarna längs med Göta kanal i Ljungsbo.
  • Uppdaterad: 01 APR 2021 23:26

Gå, spring eller cykla en runda på ca 3,5 km och svara på 9 frågor som bl a handlar om påsk och orientering. Starten är vid återvinningsstationen intill Ljungsbroskolan där det också finns parkering. Se markerad startplats på kartan nedan. 

Tipspromenaden är digital och man får fram karta och frågor i webbläsaren på sin mobiltelefon. När du befinner dig vid startplatsen, öppna webbsidan https://play.gpsquiz.com/  Det är när man uppehåller sig högst 200 meter från starten som "OK Roxens aprilpromenad" blir synlig i telefonen. Lösenordet är okroxen (i ett ord med små bokstäver). När du valt quiz och registrerat dig visas en karta över var frågorna finns. Frågorna visas i din telefon när du är inom 25 meters räckvidd. När du går tipsrundan visar en liten gul kvadrat din position på kartan. Observera att det inte plingar eller lyser upp på nedsläckt skärm, så var uppmärksam när du närmar dig en frågemarkör. Själva orienteringsmomentet är väldigt enkelt. 

När du registrerar dig, skriv in ditt fullständiga förnamn och efternamn under "Namn på ditt lag" om du som medlem i OK Roxen vill vara med i utlottningen av ett pris. De medlemmar som fullföljt deltar i utlottningen, antal rätt är inte avgörande. Sista dag att delta är 30 april. 

Längs rundan passeras utegymmet vid aktivitetsparken så det går att lägga in några styrkeövningar för den som önskar. Det finns också gott om bord och bänkar för att ta en paus och fika i vårsolen. 

Om det finns några funderingar kring upplägget är det bara att höra av sig: This is a mailto link 073-046 09 98

Trevlig tur och lycka till!

Maria

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: This is a mailto link

Se all info