Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hittaut"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hittaut


Hittaut är en populär form av fysisk aktivitet där du med hjälp av karta letar checkpoints i din omgivning. Ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löparrundan så aktiverar du dig samtidigt som du upptäcker nya platser. Hittaut har funnits i 10 år runt om i landet och till säsongen 2020 utökas hittaut med 12 nya orter, däribland Linköping. OK Roxen är arrangör tillsammans med Linköpings OK och Stjärnorps SK.

En stor kartfolder kommer att distribueras till hushållen i Linköping med omnejd. Kartan finns även digitalt och att hämta på ett antal utlämningsställen. Totalt sett kommer det finnas 131 checkpoints (kontroller) att leta upp över stora delar av Linköping, Olstorp i Ljungsbro, Sandvik i Stjärnorp och Bergs slussar. Vid varje checkpoints finns en bokstavskod som du kan registrera på ditt konto, med chans att vinna fina priser. Det är gratis att delta, tack vare stödet från de som är samarbetspartners till hittaut. 

Hittaut finns även som friskvårdsprojekt för företag, skolor och föreningar. Läs mer: HÄR

Hittaut Linköping startar 27 april och pågår till 31 oktober. Skapa ett hittautkonto och läs mer om hur hittaut fungerar.

Hittaut Linköping finns på Facebook, Instagram och har följande hemsida: www.hittaut.nu/linkoping

Tillsammans är vi de största och bästa marknadsförarna för Hittaut Linköping så hjälp till att sprida budskapet bland släkt, vänner och arbetskamrater. Tipsa om våra kanaler på sociala medier, sätt upp affischer (se nedan) och inspirera företag till att delta i Friskvårdsutmaningen. 

Affischer

Sammanfattande dokument om Hittaut Linköping: HÄR

Om du vill veta mer kan du även höra av dig till de i OK Roxen som är med i den lokala projektgruppen för Hittaut Linköping. 

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: info@okroxen.se

Se all info