Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hittaut"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hittaut


Hittaut är en populär form av fysisk aktivitet där du med hjälp av karta letar checkpoints i din omgivning. Ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löparrundan så aktiverar du dig samtidigt som du upptäcker nya platser. Hittaut växer för varje år och 2021 finns det på 87 platser i landet. Hittaut Linköping arrangeras av OK Roxen, Linköpings OK och Stjärnorps SK.

En stor kartfolder har distribueras till många hushåll i Linköping med omnejd. Kartan finns även digitalt i app  och att skriva ut från hemsidan och att hämta på ett antal utlämningsställen. 

Vid starten finns det 94 checkpoints utplacerade på den stora Linköpingskartan samt i Olstorp, Ljungsbro. Senare släpps ytterligare checkpoints vid:

  • Kinda kanal den 13 maj-23 maj (tillgängliga under 10 dagar)
  • Sandvik den 1 juni
  • Sturefors den 1 juli
  • Lambohov den 1 augusti
  • Ekholmen/Åbysäcken den 1 september
  • Vidingsjö den 1 oktober (checkpoints med reflexer)

Vid varje checkpoints finns en bokstavskod som du kan registrera på ditt konto, med chans att vinna fina priser. Det är gratis att delta, tack vare stödet från de som är samarbetspartners till hittaut. 

Hittaut finns även som friskvårdsprojekt för företag, skolor och föreningar. Läs mer: HÄR

Hittaut Linköping startar 19 april och pågår till 14 november Skapa ett hittautkonto och läs mer om hur hittaut fungerar.

Hittaut Linköping finns på Facebook och Instagram. 
Hittaut Linköpings hemsida: www.hittaut.nu/linkoping

Tillsammans är vi de största och bästa marknadsförarna för Hittaut Linköping så hjälp till att sprida budskapet. Alla vi som redan hittat orientering som vår aktivitet kan nu presentera konceptet på ett lättillgängligt sätt med hittaut. Ta med en folder till arbetet, skolan eller andra kontakter och visa och berätta hur hittaut går till. Tipsa om våra kanaler på sociala medieroch inspirera företag/skolor till att delta i Friskvårdsutmaningen.

Om du vill veta mer kan du även höra av dig till de i OK Roxen som är med i den lokala projektgruppen för Hittaut Linköping. 

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 0708163813
E-post: info@okroxen.se

Se all info