Hoppa till sidans innehåll

Ungdomarna på läger i Söderköping

2018-05-20 17:43
OK Roxens ungdomar har varit på läger i Söderköping under den varma och soliga pingsthelgen.
  • Uppdaterad: 2018-05-21 08:54

Strax efter lunch på lördagen samlades ledare och lägerdeltagare vid Olstorp för gemensam avresa mot Söderköping. Efter att vi installerat oss i OK Skogspojkarnas klubbstuga var det dags för träning. Den första aktiviteten var Poängbana som visade sig bli en och hård kamp mellan lagen "Mums mums" och "Plopp". Övningen gick ut på att lagen skulle samla så många pusselbitar som möjligt under 45 minuter. 24 kontroller och tre pusselbitar på varje kontroll. Edvin och Rasmus P lade upp en bra taktik för sina lag vilket gjorde att båda lagen lyckades med att samla in 31 pusselbitar vardera. Mycket bra gjort!

Trötta och lite möra i benen var det ännu inte riktigt slut på träning. Gänget begav sig vidare till kullen utanför klubbstugan för mikro-stafett. Tio kontroller utplacerade som en sol runt kullen. Återigen en rafflande och jämn uppgörelse där båda lagen ramlade in över mållinjen precis samtidigt. Mycket imponerande att se all kämpa-glöd! 

Efter skön dusch, fika och kompis-häng blev klockan 18 och det var dags för middag. Pizza, kebab, köttbit, köttbullar och sallad smakade gott på Braskens Pizzeria & Restaurang. 

Resten av den varma och sköna kvällen ägnades sedan åt Burken, fotboll, hinderbana och kaffe för ledarna. 

Efter en varm natt blev det morgon och avresa till Pekingduon i Norrköping. Där anslöt fler klubbkompisar och det sprangs medel/sprint- stafett kring vattentornet vid Kättsätter i Norrköping.

Som ledare var det verkligen ett nöje att få vara på läger med detta härliga gäng och i ett fantastiskt väder dessutom! 

Fler bilder från lägret och Pekingduon nedan och HÄR.

Skribent: Anna-Stina Påledal
Epost: This is a mailto link

illa OK Roxen på Facebook

Veckans Bana Linköping 2018

Månadens Bana Ljungsbro 2018

Veteran OL 2018

OKRoxen_hemsida 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
59072 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 013-63813
E-post: This is a mailto link

Se all info