Hoppa till sidans innehåll

Reportage från Distriktsmatchen den 6-7 augusti

08 AUG 2019 09:25
Fyra av våra ungdomar deltog vid Distriktsmatchen i Kristinehamn tillsammans med övriga ungdomar i Team Östergötland.
  • Uppdaterad: 09 AUG 2019 09:37

Distriktsmatchen är en tävling mellan olika distrikt för ungdomar mellan 13 och 16 år. Östergötland tävlar mot Sörmland, Värmland och Örebro. Första dagen var det individuell medeldistans och andra dagen var det stafett. Ida H, Fanny W, Rasmus P och Jacob P var med på resan som anordnades av Östergötlands orienteringsförbund (ÖOF). Reportage från resan finns på ÖOF:s hemsida.

Jacob hade bäst lycka med kontrollerna i skogen och knep förstaplatsen i H14 på tisdagen och var med i Östergötlands stafettlag "Röda armén" som blev tvåa i stafetten på onsdagen efter sörmlandslaget "ICA Basic SOF".

Förutom tävlingarna finns det även gott om tid att umgås med andra ungdomar både från Östergötland, men även från de andra distrikten. I år stod Kristinehamn för kvällsaktiviteterna. Vem som lyckades bäst där är något oklart, men kul var det i allafall!

Är du 13-16 år och inte hade möjlighet att hänga med i år, ta chansen att följa med nästa år! Kul resa där du får chansen att lära känna nya ol-kompisar.

Fråga gärna någon av ungdomarna som var med på distriktsmatchen om du vill veta mer!

Skribent: Anna-Stina Påledal
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Roxen - Orientering
C/o Bengt Östlund, Torpvägen 11
59072 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: 01363813
E-post: This is a mailto link

Se all info